FormUp verkar för friskare företag

Vårt koncept går ut på att göra det roligare och enklare att träna och må bra tillsammans på jobbet. Genom träningsprogram, föreläsningar, utbildningar, tävligar och andra roliga aktiviteter ökar vi gemenskapen och hälsan på ert kontor. Det är väl dokumenterat att ökad fysisk aktivitet och träning minskar sjukskrivningar. Stressorsakade sjukskrivningar har ökat med 58% de senaste åren. Människor som arbetar på kontor eller andra stillasittande yrken får dessutom ofta problem med axlar, rygg och andra livsstilsrelaterade besvär. Vi tror att nyckeln till att motverka detta problem är rörelse, fysisk aktivitet och utbildningar inom hälsa och träning. Vi hjälper er att skapa, genomföra och behålla långsiktiga satsningar inom friskvård, så ni tillsammans kan få ut glädje, rörelse och energi. Tillsammans sätter vi upp mål och skräddarsyr ett program som fungerar för just er. Vi tar hand om all organisation och information, så att du och dina medarbetare bara kan slappna av och ha kul.

Skräddarsydda program för anställda

Handplocka ett perfekt program bland vårt utbud av föreläsningar, aktiviteter, tävlingar och månadsplaner.

Skräddarsydda program för ledningsgrupper

Vi utbildar ledningsgrupper och chefer för att hjälpa till att skapa en mer öppen organisation med fokus på välmående, stresshantering, öppen kommunikation och bättre relationer genom gemensam träning och aktiviteter.

Gratis behovsanalys

Hör av dig för en kostnadsfri behovsanalys och genomgång där vi tillsammans ser vilka av våra tjänster som passar er verksamhet bäst.

Kontakta oss på info@formup.se