FormUp verkar för friskare företag

Vårt koncept går ut på att göra det roligare och enklare att träna och må bra tillsammans på jobbet. Genom träningsprogram, föreläsningar, utbildningar, tävligar och andra roliga aktiviteter ökar vi gemenskapen och hälsan på ert kontor. Det är väl dokumenterat att ökad fysisk aktivitet och träning minskar sjukskrivningar. Stressorsakade sjukskrivningar har ökat med 58% de senaste åren. Människor som arbetar på kontor eller andra stillasittande yrken får dessutom ofta problem med axlar, rygg och andra livsstilsrelaterade besvär. Vi tror att nyckeln till att motverka detta problem är rörelse, fysisk aktivitet och utbildningar inom hälsa och träning. Vi hjälper er att skapa, genomföra och behålla långsiktiga satsningar inom friskvård, så ni tillsammans kan få ut glädje, rörelse och energi. Tillsammans sätter vi upp mål och skräddarsyr ett program som fungerar för just er. Vi tar hand om all organisation och information, så att du och dina medarbetare bara kan slappna av och ha kul.

Skräddarsydda program för anställda

Handplocka ett perfekt program bland vårt utbud av föreläsningar, aktiviteter, tävlingar och månadsplaner.

Skräddarsydda program för ledningsgrupper

Vi utbildar ledningsgrupper och chefer för att hjälpa till att skapa en mer öppen organisation med fokus på välmående, stresshantering, öppen kommunikation och bättre relationer genom gemensam träning och aktiviteter.

Gratis behovsanalys

Hör av dig för en kostnadsfri behovsanalys och genomgång där vi tillsammans ser vilka av våra tjänster som passar er verksamhet bäst.

Kontakta oss på info@formup.se

VI SOM SKAPAT FORMUP’S PROGRAM

Våra program är skapade av experter med utbildningar och lång erfarenhet inom företagshälsa. Vi är alla fokuserade på att förena psykiskt och fysiskt välbefinnande genom träning, motivation, kommunikation och gemenskap.

Therese Wallter

Therese Wallter är före detta landslagsspelare i handboll och spelat handboll på elitnivå i 13 år. Bland annat proffs i Danmark och den största meriten är EM-silver 2010. Hon brinner för att skapa energi, glädje och vilja på arbetsplatser för välmående och resultat. Hennes intresse och arbete är inom träning, coaching, utbildning och föreläsning. Hon spelar inte längre handboll utan är ledare och har istället fastnat i padelträsket. Hon gillar att få in rörelse och aktivitet på ett lättsamt sätt i vardagen, där hennes motto är ”Bättre att göra något än inget alls”.  

Camilla Lindholm

Camilla påbörjade som “vanlig 30-åring” en resa i form av att våga satsa på en av världens hårdaste sporter, Ironman. Som 41-åring tvåbarnsmamma hade hon rest långt och blev världens äldsta till att vinna EM-guld. Under tiden har Camilla samlat på sig ovärderlig erfarenhet om kropp, psyke och lärt sig hur svårt det kan vara att finna en balans mellan arbete, föräldraskap, hälsa, familj och en elitsatsning inom idrotten. Erfarenhet som kan appliceras på alla områden av livet och som hon nu delar med sig av till andra.

Philippe Hägg

Grundaren Philippe Hägg är utbildad inom idrottspsykologi och idrotts­­vetenskap och har även studerat Sports Marketing samt Lek, Rörelse och Hälsa med inriktning mot barn. Han har ett självklart sportintresse och har 30+ års erfarenhet av diverse föreningsliv (så som fotboll, pingis, brottning och badminton). På senare tid har Philippe även privat ägnat sig hängivet åt OCR-löpning och har på senaste tiden sprungit ett 20-tal hinderbane- och terränglopp samt maraton.