Teknologi engagerar fler

Våra program använder tekniska lösningar så som appar, nyhetsbrev, hemsidor och webinarer. Detta gör det enkelt för deltagare att komma igång och engageras genom mätbara resultat och lätt tillgång till information och kommunikation. Allt material brandas med er logotyp och formspråk och ni står som avsändaren.

Brandad hemsida med material

Vi kan ta fram en hemsida för era anställda med information, motivation, tävlingar och anant roligt material. Hemsidan följer självklart ert varumärke.

Regelbundna uppdateringar via nyhetsbrev

För att hålla engagemanget uppe och peppa deltagarna skickar vi ut regelbundna nyhetsbrev med massor av nyttiga tips, videos, info och mycket mer. Nyhetsbreven följer självklart ert varumärke.

Tävlings- och träningsapp

Deltagandet i tävlingar och andra träningsevent trackas genom Wellbefy. Enkelt och engagerande för deltagare och organisatörer.

Vill du veta mer?

Kontakta Philippe Hägg för frågor eller funderingar.

Philippe Hägg

info@formup.se

Lambertsson Challenge

En långsiktig satsning för att höja välmående och gemenskap

Lambertsson AB har 463 anställda och kontaktade oss på FormUp för att ta fram ett roligt program som främjar röresle under arbetsdagen, tävlingar och utmaningar som motiverar till träning och gemenskap. Vi har även fokuserat på psykist hälsa och delat tips och utmaningar som hjälper till med stresshantering, planering och välbefinnande.

Programmet har pågått under ett år och totalt har 240 anställda deltagit under tävlingens olika moment. Programmet är omtyckt av många på fretaget och det frågas regelbundet när nästa del ska kolla igång. Under programmets andra år kommer vi fortsätta blanda lättsamma tävlingar med nyttig information om psykisk och fysisk hälsa.

”Det är härligt att se de långsiktigt resultaten här på Lambertsson. Det är många som nämnt att de uppskattar chansen att kombinera arbete med träning och att de får stor behållning av all information som FormUp delar med sig av. För att inte nämna lagutmaningarna som skapat märkbart bättre gemenskap på vissa av våra kontor. Kul att se ett sånt här projekt funka på en större skala och roligt att se en långsiktig plan följas och utvecklas”.

Per Hovbrandt

Marketing Manager
Lambertsson AB