Vårt erbjudande

Vi skräddarsyr program för varje kund utifrån våra verksamma områden. Vi hittar rätt kombination av kunskap, motivation, tävlingar och lek för era mål.

Utbildning och information

Vi utbildar genom digitala utskick, information på hemsidan, webinarer och föreläsningar. Vår kompetens innefattar bland annat:

Tävlingar och event

Digitala tävlingar som uppmuntrar till en aktivare vardag eller event som ökar välmåendet och gemenskapen på arbetsplatsen.

Statistik och stöd

Vi planerar programmet åt er och samlar sedan löpande in statistik och feedback från deltagare. Underlaget analyseras för att se vad som funkar och vad som kan bli bättre.

Vill du veta mer?

Kontakta Philippe Hägg för frågor eller funderingar.

Philippe Hägg

info@formup.se

Bättre vanor

Vi erbjuder fyra olika inriktningar som hjälper dina anställda utveckla bättre vanor. I programmen ingår videos, föreläsningar, information och motivation via webbsida och nyhetsbrevsutskick som anpassas efter ert varumärke.

Minskad stress

Inriktningen för den som vill få verktyg för att både undvika och hantera stress. I programmet ingår råd, uppgifter, tips, avslappningsövningar, planeringshjälp och inspiration som gör det lättare att hantera och förebygga stress i vardagen.

Mer energi

Inriktningen för den som vill höja sin energinivå. I programmet ingår råd, kortsiktiga och långsiktiga mål och uppgifter, tips, träningsvideos, planeringshjälp och inspiration som gör det lättare att få energi och ork i vardagen.

Känna mig stark

En inriktning med fokus på fysisk aktivitet och rörelse såväl som mental styrka och välmående. Inkl. råd, kortsiktiga och långsiktiga mål och uppgifter, tips, träningsvideos, planeringshjälp och inspiration.

Mer rörelse

En inriktning med fokus på fysisk rörelse, aktivering och träning. Passar för alla nivåer och går ut på att sänka tröskeln och göra det lätt, tillgängligt och motiverande att börja röra på sig.

Månadsvis

Vi anpassar längden och intensiteten på programmen utifrån era behov och önskemål. 1-12 månader.

Er logotyp på allt material

Programmen, utskicken och hemsidan vi skapar för ert företag kommer alla följa er grafiska profil och branding.